Nowość

Dr Irena Eris ProVoke Radiance Fluid Light Beige 105 30ml

  • Doskonale wtapia się w skórę, idealnie wygładza cerę i wyrównuje jej koloryt subtelnie ją rozświetlając.
Producent: Dr Irena Eris
Seria: ProVoke
NudeJasny BeżNaturalny
69,99 zł
/ szt.

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz zwrócić ten towar bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na zwrot
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z tanimi zwrotami Poczty Polskiej kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ten towar jest dostępny w naszych sklepach

Możesz kupić ten produkt bez składania zamówienia internetowego w jednym z naszych sklepów w Twojej okolicy. Sprawdź w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Dr Irena Eris ProVoke Radiance Fluid Light Beige 105 30ml

 

Fluid rozświetlający Radiance fluid doskonale wtapia się w skórę, idealnie wygładza cerę i wyrównuje jej koloryt* subtelnie ją rozświetlając. Zawiera innowacyjną, opatentowaną technologią ILLU SPHERE™, która inteligentnie wychwytuje i rozprasza każdy rodzaj światła naturalnego lub sztucznego na powierzchni skóry, nadając efekt optycznego wygładzenia zmarszczek, świetlistości i promiennego blasku. Unikalny kompleks lipidowo-proteinowy doskonale pielęgnuje i długotrwale nawilża skórę**.

REZULTAT:
Skóra perfekcyjnie wygładzona i rozświetlona, o jednolitym kolorycie, emanująca swoim naturalnym pięknem.

STOPIEŃ KRYCIA: średni.
Polecany do skóry normalnej i suchej.
Nie zatyka porów.

Badania in vivo Centrum Naukowo-Badawczego Dr Irena Eris:
*efekt jednolitego i naturalnego wykończenia utrzymuje się przez 11 h
**efekt nawilżenia utrzymuje się przez 11 h.

Testowany dermatologicznie.

Obszar pielęgnacji:
twarz , szyja

Rodzaj skóry:
• sucha
• normalna

Działanie:
• nawilżające
• kryjące
• wygładzające
• rozświetlające
• fotoochronne
• wyrównuje koloryt skóry

Stosowanie:
• w zależności od potrzeb

Wiek:
• bez względu na wiek

Składniki aktywne:
• witamina E (tokoferol)
• glikoproteiny
• filtry UV
• drożdże ( Hydrolized Yeast)
• aleuritic acid
• ceramidy (Ceramide 2 lub Ceramide 3)
• soja (Glycine Soya Seed Extract, Soybean)

Opis Składników Aktywnych:

witamina E (tokoferol)
- (tokoferol) - Jako aktywny antyutleniacz chroni włókna kolagenowe przed degradacją, zabezpieczając skórę przed efektami przedwczesnego starzenia.

glikoproteiny
– kombinacja specjalnych związków otrzymywanych biotechnologicznie zwiększających metabolizm komórkowy. Glikoproteiny biorą udział w produkcji wysokoenergetycznego związku ATP będącego komórkowym magazynem energii. W kosmetykach wywierają rewitalizujący efekt.

filtry UV
Substancje pochodzenia mineralnego i organicznego. Filtry mineralne tworzą na powierzchni skóry cieniutki film, od którego odbijane są promienie UVA i UVB. Filtry organiczne pochłaniają promienie UV nie dopuszczając ich do głębszych warstw naskórka.

drożdże ( Hydrolized Yeast)
- ( Hydrolized Yeast) - wyciąg z drożdży, kompleks enzymatycznych białek uzyskanych z błon komórkowych drożdży w procesie autolizy. Drożdże pozornie nie tknięte opróżnione zostają ze swych zawartości komórkowych. Pozbawienie cytoplazmy zapewnia drożdżom doskonałą stabilność.

aleuritic acid
kwas trihydroxypalmitynowy, wzmacnia barierę ochronną skóry, co powoduje ograniczenie TEWL i głębokie nawilżenie.

ceramidy (Ceramide 2 lub Ceramide 3)
- Lipidy spełniające zasadniczą rolę w budowie naskórka, zmiękczające i kondycjonujące skórę. - (Ceramide 2) Jeden z elementów kompleksu przeciwzmarszczkowego. Ceramid 2 jest ważnym składnikiem cementu międzykomórkowego, a ponadto reguluje proces złuszczania się naskórka. - (Ceramide 3) jeden ze składników płaszcza lipidowego naskórka. Z wiekiem skóra traci zdolność jego wytwarzania, a związek ten jest istotny dla jej prawidłowego natłuszczenia i utrzymania własciwości barierowych i ochronnych skóry.

soja (Glycine Soya Seed Extract, Soybean)
- (Glycine Soya Seed Extract, Soybean) - wyciąg z nasion soi - zawiera lipidy o składzie podobnym do prawidłowego składu płaszcza lipidowego naskórka. Umożliwia on poprawę natłuszczenia i funkcji barierowych skóry.

 

 

Parametry techniczne:
Cera:
Normalna
,
Sucha
Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel